IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De Gangen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Hester

avatar

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: De Gangen   di apr 26 2016, 09:43

-
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hester

avatar

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: De Gangen   di apr 26 2016, 09:51

Hester zat met haar rug tegen het raam in de warme zon. Ze had een penseel in haar ene hand en een aantal stukken perkament in haar andere. Ze was zojuist de ziekenzaal in gegaan om te kijken hoe het met Nadine stond, maar ze had gezien dat één van de prinsen er was en had ze dus maar alleen gelaten. Het kwam niet zo nauw aan wanneer Hester Nadine's zalf aanbracht. Ze gunde de twee graag wat gezelligheid voor ze weer kwam om pijn te bezorgen. Met een zucht trok ze haar benen bij haar op het venster en leunde ze comfortabel in het hoekje zodat ze verder kon met haar brief. Ze had nog niemand op de hoogte gesteld dat ze naar het Westen was vertrokken, behalve natuurlijk de mensen in het kamp. Dus probeerde ze nu enkele vrienden uit te leggen waar ze was en waarom. Haar gedachten dwaalden echter te veel af en uiteindelijk sloot ze haar ogen om van de warme zon te genieten en de geluiden van buiten en binnen het paleis in zich op te nemen. Na de brand op de boerderij had ze al snel voorgesteld om te gaan helpen. Dat ze uiteindelijk hier in het Westen belandt was, had ze echter niet verwacht. Ze liet het leven echter maar haar gang met haar gaan, ze ging er wel in mee en vond het bovendien heerlijk om in de drukke hoofdstad terug te zijn.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Brayden

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: De Gangen   di apr 26 2016, 12:37

Brayden was vanochtend naar de markt gegaan om wat spullen te kopen voor zijn broer, zussen en natuurlijk voor Willa en Henry als bedankje dat ze hier mochten blijven. Op aanraden van Robyn had hij de favoriete gebakjes van Levi gekocht en bij hem afgeleverd. Voor zijn jongste zusje was hij naar de wapensmid gegaan om een stel nieuwe, handgemaakte messen te bestellen, maar voor Nadine had hij geen idee gehad wat hij moest kopen. Uiteindelijk had hij een schitterende armband gevonden, waarvan hij zeker wist dat Nadine hem prachtig vond. Voor Willa had hij een grote bos van haar favoriete bloemen gekocht en voor Henry op de gok een dure fles wijn. Het was misschien cliché, maar zijn hoofd stond er niet naar om iets originelers te bedenken. Inmiddels had hij alles afgeleverd, behalve de armban van Nadine. Hij was net onderweg naar de ziekenzaal, toen hij Hester zag zitten. Hij had haar nog helemaal niet bedankt voor alles wat ze had gedaan. Tijdens de reis, en ook hier, had ze voor Nadine gezorgd. 'Hé,' begroette hij haar, terwijl hij glimlachte. 'Alles goed?' Hij was nooit zo goed geweest in small talk en stond er dan ook licht ongemakkelijk bij.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hester

avatar

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: De Gangen   vr apr 29 2016, 20:11

Hester had de penseel tussen haar lippen geklemd terwijl ze bedenkelijk naar het papier staarde. Ze keek verrast op toen ze iemand hoorde en met een grootse glimlach begroette ze de oudste zoon van Leona en Nathan. 'Hallo, het gaat prima.' Ze was even stil en liet haar glimlach langzaam afzwakken. 'De prins is op bezoek bij je zus. Ik dacht dat ik hen maar even hun tijd liet hebben,' zei ze maar om de stilte te vullen en hem op de hoogte te brengen van de aanwezigheid van de prins. Ze was er zelf nog niet helemaal aan gewend dat de prinsen en de koningin zomaar hier op bezoek kwamen voor Nadine en de rest van de familie. Zij leken het echter niet meer dan normaal te vinden, dus probeerde Hester er ook maar niet te veel door overrompeld te zijn. Het waren ook gewoon mensen en eerlijk gezegd had ze niets speciaals aan de koninklijke familie opgemerkt. 'Hoe gaat het met jou? Heb je al meer van je ouders gehoord?'
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Brayden

avatar

Aantal berichten : 36
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: De Gangen   wo mei 04 2016, 20:32

'Oh, ja ik had wat voor haar meegenomen, maar dat zal dan moeten wachten.' zei hij, terwijl hij keek naar het pakketje in zijn handen en vervolgens naar haar. 'Het gaat wel, al zou ik wel wat meer slaap kunnen gebruiken.' merkte hij op. Brayden's nachten waren erg kort sinds ze hier waren, zijn hoofd bleef altijd maar malen in de nacht en dat kostte hem een hoop slaap. 'Ik heb vanochtend een brief van ze ontvangen. Er zijn veel mensen in het dorp die helpen met de opbouw, en Marcus heeft ook een paar mannen meegestuurd.' vertelde hij. Hij vertelde maar niet dat het niet goed ging met zijn vader en dat zijn moeder zich veel zorgen maakte, dat was een last die hij anderen niet wilde opleggen. 'Ik wilde je nog bedanken... dat je mee bent gegaan en dat je zo goed voor Nadine zorgt.' zei hij met een kleine glimlach. 'Echt, je wilt niet weten hoeveel dat voor ons betekent... en voor mijn ouders.'
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hester

avatar

Aantal berichten : 24
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: De Gangen   di mei 10 2016, 09:53

Hester glimlachte meelevend. Slaap was iets waar iedereen maar weinig van leek mee te krijgen. 'Natuurlijk, het hele dorp zal vast goed voor je ouders zorgen,' zei Hester overtuigd. De leden van de familie Barnes waren al jarenlang een belangrijk onderdeel van het dorp, dat was nooit veranderd en ze had het zelf gezien toen ze er was geweest. Er waren constant bezoekers met eten of wat dan ook langs gekomen. 'Oh, natuurlijk, ik zou niets anders hebben kunnen doen.' Leona en Nathan waren er voor haar geweest toen ze jong was, op een manier die niet veel voor kwam in Tarth. Ze sprak er misschien niet met veel woorden over, maar daar was ze hen voor eeuwig dankbaar voor. Als ze nu op haar beurt iets terug kon doen, dan deed ze dat zonder er over na te denken. Het was in geen enkel geval ook maar een even grote daad als wat zij hadden gedaan voor de jonge Hester, maar het was een begin. 'Wat heb je voor Nadine meegenomen?' vroeg ze na een korte stilte.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
De Gangen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Het RPG :: Het Westen :: Evenfall-
Ga naar: