IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Een Bos

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Een Bos   zo feb 14 2016, 21:55

-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   zo feb 14 2016, 22:04

Flynn was vol goede moed bezig geweest met zich klaar te maken voor de expeditie. Met iedere dag had hij meer energie om er aan te beginnen en vanaf het moment dat ze in het Oosten op hun paarden waren gestapt verloor hij die positieve energie snel. Eerst was er de voor hem onverwachte komst van Adrien. Blijkbaar had Marcus de anderen wel ingelicht, maar hem niet en nu moest hij plotseling in een team samen werken met zijn neef en prins die nooit buiten de paleismuren kwam. Alsof dat nog niet erg genoeg was hadden ze na hun vertrek vanaf Tyrosh ineens Naya Alba die hen achterna was gereisd. Hij wist nog minder wat hij daar mee aan moest en het frustreerde hem mateloos dat ze zich niet gewoon op hun taak konden focussen, maar nu constant aan het discussiëren waren wat ze nu moesten doen met de prinses en de prins. Flynn had zichzelf al snel afgezonderd en sprokkelde nu hout in de bossen voor het kampvuur. Na een tijdje plofte hij op een boomstronk en begon er zijn set messen te slijpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   zo feb 14 2016, 22:09

Clementine was meer dan trots op zichzelf geweest toen ze hoorde dat ze mee mocht op de expeditie. Ze hoopte dat ze haar waarde kon bewijzen en op deze manier wellicht hogerop kon komen in het leger. Al snel was gebleken dat ze wat onverwacht bezoek hadden gehad van twee individuen die zijzelf niet kende. Ze wist dan ook niet waarom iedereen er zo'n probleem over maakte, maar al snel hoorde ze allerlei dingen rondgaan: blijkbaar waren het twee edelen die volgens de rest van de groep niets te zoeken hadden bij deze expeditie. Zelf had ze haar mening voor zich gehouden, gezien ze de twee niet kende. Inmiddels was ze het gekibbel van de groep beu en besloot ze wat tijd voor zichzelf te nemen. Ze liep diep in gedachten verzonken rond en keek op toen ze iemand naderde die met zijn rug naar haar toe zat. Al snel herkende ze de tuniek die Flynn aan had gehad en stilletjes benaderde ze hem. 'Ik had niet verwacht jou hier aan te treffen.' zei ze, terwijl ze in zijn gezichtsveld stapte en kort naar hem glimlachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   zo feb 14 2016, 22:48

Flynn ging ruw met de slijpsteen langs zijn messen en legde ze vervolgens zorgvuldig naast hem weg om één van de takken die hij opgeraapt had erbij te pakken en er in te snijden. Hij had maar weinig in de gaten gehad omdat hij in zijn eigen frustrerende gedachten verzonken was en plots keek hij op toen hij een stem hoorde. Hij had die persoon al lang aan moeten horen komen. 'Oh, hé,' grijnsde Flynn en knikte naar haar als begroeting. 'Nou, we verblijven in dit bos en het kamp is nogal vol op het moment, dus ik denk dat het erg logisch is dat ik hier te vinden ben.' Hij bekeek haar kort maar richtte zich toen weer op zijn houtsnijwerk. Zijn plan was om een flink scherpe punt te maken zodat hij er een val mee kon maken om klein wild te vangen. 'Wat doe jij hier?' wierp Flynn terug.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   zo feb 14 2016, 22:52

Clementine zei niets terug op zijn woorden en keek hem enkel kort aan, waarna ze zichzelf tegen een boom liet zakken en haar schouders ophaalde. 'Ik was het gekibbel uit het kamp inmiddels wel zat, dus ik wilde wat stilte opzoeken.' zei ze oprecht en keek naar haar nagels die onder het vuil zaten. Het was alweer een tijd geleden dat ze een goed warm bad had genomen. Warme baden waren sowieso zeldzaam, maar zeker als ze op reis waren en te paard, kon je het nog sneller merken. Ze haalde het stukje touw dat haar haren bijeen hielden eruit en liet haar haren over haar schouders vallen. 'Ken jij ze goed? De prins en de prinses?' vroeg ze nieuwsgierig, terwijl ze hem aankeek en hem probeerde te peilen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 10:25

Flynn zette een grijns op en knikte. Hij had precies hetzelfde gedacht. Indra liep misschien zwijgend rond, maar je kon het stoom uit haar oren zien komen en de andere soldaten waren constant aan het bekvechten. Zo kwamen ze absoluut geen stap dichter bij de rovers. Flynn gleed met zijn vinger over de punt om de scherpte te testen en keek vervolgens naar Clementine toen ze hem de vraag stelde. Hij had geen idee of ze inmiddels wist wie zijn ouders waren, of ze wist dat hij familie was van de adel en dus ook van Adrian. Onverschillig haalde hij zijn schouders op. 'Ik zie ze wel eens op de feesten. Adrian en zijn broers kwamen wel eens op bezoek, maar meer toen ze jong waren.' Het had geen nut om tegen haar te liegen, vooral niet nu Adrian hier zelf in het kamp zat. 'Adrian is mijn neef.' Flynn mocht de jongen echt wel, maar om hem hier in het team te moeten hebben was heel anders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 20:13

Clementine keek op bij zijn woorden en het duurde even voor het kwartje bij haar viel. 'Maar, hij is de zoon van de koning?' zei ze verward, terwijl ze hem fronsend aankeek. 'Je bent van adel?' Dat was wel het laatste wat ze had verwacht van de simpele jongeman die tegenover haar zat. Ze wist dat hij de zoon was van ene Nathan, die dit leger had opgericht in zijn jonge jaren. Clementine hoorde vaak verhalen over zijn heldendaden in het kamp, maar ze had niet geweten dat hij van adel was. 'Het spijt me, maar ik had de adel toch wel iets anders voorgesteld.' lachte ze. 'Minder vuil en leer en wat meer... finesse of zoiets.' gniffelde ze, terwijl ze met de punt van haar mes het vuil onder haar nagels weg schraapte. 'Ben je ook opgegroeid in een kasteel?' vroeg ze nog nieuwsgierig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 21:21

Flynn deed net alsof hij erg geconcentreerd bezig was met zijn val en helemaal niet zich ongemakkelijk voelde door de conclusie die Clementine had getrokken. 'In principe wel ja,' mompelde hij met een norse blik. Er waren twee dingen die hij niet erg waardeerde. Het ene was als zijn vader opschepte over zichzelf of over zijn zoon tegenover anderen en het tweede was het feit dat hij van adel was. Hij liet een ruwe lach klinken toen ze grapte over het leer en vuil, maar voelde toch dat een glimlach bleef hangen. Flynn keek op naar Clementine en schudde zijn hoofd. 'Nee, ik heb altijd op de boerderij van mijn familie gewoond. Mijn grootvader's familie, niet mijn grootmoeder, zij- En mijn moeder-' Hij liet zijn hoofd naar achteren vallen en legde zijn mes aan de kant. 'Ik ben gewoon opgegroeid op de boerderij,' besloot Flynn uiteindelijk. Zijn familiegeschiedenis was nou niet iets dat ie graag oprakelde, noch werd hij er graag mee geassocieerd. Hij was gewoon Flynn Barnes, dat was het makkelijkste. Geen Halley en geen Rabbion.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 21:41

Clementine glimlachte kort bij zijn woorden. 'Ik vond je inderdaad al geen kasteel typetje.' merkte ze op. Ze wist niet precies waarom, maar ze kon aan hem zien dat het onderwerp hem ongemakkelijk liet voelen en dat was absoluut niet haar bedoeling geweest. 'Laten we het erop houden dat je niet van adel bent, wat vind je daarvan?' Daarbij had ze hem ook nooit als iemand van adel gezien en het zou moeilijk zijn om hem zo voor te stellen. 'Ik ben opgegroeid op een schip.' zei ze uiteindelijk om maar van onderwerp te veranderen. 'Mijn vader was een schipper en mijn moeder is overleden na mijn geboorte. Hij wilde zijn beroep niet opgeven, dus nam hij me maar mee.' lachte ze. Ze had een hoop goede herinneringen aan haar tijd op het schip en ook een hoop minder goede. Ze waren meerdere keren in een hevig gevecht terecht gekomen en als klein meisje was dat erg intimiderend geweest voor Clementine. Uiteindelijk had ze er alleen maar van geleerd, maar toch waren de herinneringen eraan niet fijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 22:06

Flynn wist niet waar hij de vriendelijkheid van Clementine aan verdiend had, maar hij stelde het erg op prijs dat ze van onderwerp veranderde. Hij had nu al vaak genoeg gehad dat mensen hem allerlei vragen stelden als ze er achter kwamen dat hij van adel was. Hij gebruikte het zelfs niet om bed partners aan de haak te slaan. Geïnteresseerd keek hij op toen Clementine over haar leven begon. 'Dus jij hebt echte zeebenen?' vroeg Flynn met een grijns. Hij was opgestaan om de tak die hij had aangescherpt terug op te pakken en enkele buigbare takjes van de dichtbij staande bomen te halen. 'Reist je vader nu nog steeds rond op een schip? Of is hij ook net zoals jij aan land gegaan?' Hij vond de verhalen van schippers altijd erg intrigerend, maar had zelf nog nooit voet gezet op een schip. Hij hield te veel van de bossen, van paarden. Dat had je niet op zee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 22:16

'Dat zou je inderdaad wel kunnen zeggen ja.' Clementine had haar eerste tien levensjaren op een schip doorgebracht, waarna ze enkele jaren in Tyrosh had gewoond. Haar vader miste de zee echter, waardoor ze weer op een schip was beland. 'Hij reist nog steeds rond, de goden mogen weten waar hij precies is op dit moment.' Soms kreeg ze een brief van haar vader, maar het was moeilijk om in contact te blijven met elkaar als ze beiden aan het reizen waren. 'Het zou me verbazen als die man ooit nog één voet op het vaste land zet voor langer dan een dag.' lachte ze. Haar vader was een echte zeeman en hij was altijd haar grote voorbeeld geweest, maar er was iets aan het vaste land wat Clementine ook erg trok. Ze hield er dan weer niet van om constant vast te zitten op dezelfde plek: ze wilde landen verkennen. 'Dus jij bent opgegroeid op een boerderij?' vroeg ze nieuwsgierig. 'Hadden jullie ook dieren?' Ze was altijd gek op dieren, maar een dier op een schip houden was haast onmogelijk. Er was wel altijd een man geweest met een papegaai, maar daar was het ook opgehouden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 22:32

Flynn viste een stuk touw van zijn wapenriem af en gebruikte deze om enkele takken bijeen te binden. Hij ging verder met zijn val, maar luisterde aandachtig. Hij lachte met haar mee en haalde zijn schouders op. 'Wie weet heeft hij ooit eens behoefte aan wat rust.' Het leek hem niet dat het leven op zee nou veel rust kon bieden. Flynn knikte als antwoord op haar beide vragen. 'We hadden vooral veel paarden. Mijn moeder hield ze en verkocht ze dan weer of fokte ze. Maar we hadden ook wel eens een stel kippen rondlopen voor eieren en ooit had mijn broer een geit bij van de markt. Het was de bedoeling dat we haar voor melk zouden houden, maar ze was zo koppig als ik weet niet wat.' Grinnikend klemde hij zijn creatie tussen zijn benen en bond enkele uiteindes samen zodat er spanning op het geval stond. 'Heb je op een schip geleerd te vechten van je vader? Of ging het dat anders?' Ze zou vast veel met andere mensen hebben geleefd behalve haar vader. Op een schip kon je nou niet echt om mensen heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 22:38

Clementine moest lachen om de woorden van Flynn. 'Ik wilde vroeger ook altijd een paard, maar ja, paarden en schepen gaan niet erg goed samen dus dat zat er helaas niet in.' Het zou wat zijn geweest, een paard op een schip. Ze had er vaak over gefantaseerd toen ze een klein meisje was: een paard dat kon vliegen en haar meenam naar allerlei plekken in de wereld. Die droom had ze al snel ingeruild voor andere ideeën. 'Mijn vader heeft me de beginselen geleerd op het schip, maar ik heb ook een tijdje in Tyrosh gewoond. Mijn vader kende daar een man uit Essos die jarenlang heeft gevochten in het leger. Hij heeft me het meeste geleerd.' De lessen die ze toen had gehad leken destijds nutteloos, maar nu pas kon ze de waarde zien van zijn lessen. 'Het was een erg... bijzondere man.' lachte ze en keek naar de constructie die Flynn in elkaar had gezet. 'Van wie heb je dat geleerd?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 23:07

Flynn grinnikte en liep rond de open plek waar hij en Clementine waren. Met zijn voet schoof hij hier en daar wat bladeren aan de kant. Uiteindelijk knielde hij neer op een geschikte plek. 'Alleen zwaard vechten of heb je ook andere wapens onder de knie?' In het leger was het niet verplicht om met meerdere wapens overweg te kunnen. Je werd gewoon ingedeeld aan de hand van je wapen en welk niveau je bezat, maar het was altijd wel waardevol om meer te kunnen dan je toegewezen rol. Zeker met een expeditie als dit. 'Mijn moeder. Ze komt uit het Zuiden. Daar weet bijna iedereen hoe dat moet.' Eén keer was hij in het Zuiden mee geweest om te jagen toen ze op bezoek waren bij zijn familie. De natuur daar was zo anders dan in het Noorden. Hij vond het adembenemend, maar een stuk moeilijker te overleven dan hier. 'Hopelijk vangen we er snel een konijn of wat dan ook mee. Ik ben al dat gedroogde vlees en die wortels en paddenstoelen wel beu.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 23:19

Clementine keek geïntrigeerd naar Flynn terwijl hij de val op zijn plek zette en probeerde uit te vogelen hoe het precies werkte. Er waren allerlei takken met elkaar verbonden, maar steeds als ze dacht dat ze het snapte, was er toch weer iets waardoor ze in de war raakte. 'Ik vind het knap dat je het kunt, ik snap er werkelijk geen snars van.' lachte ze. 'Oh, ik ben het beste met een zwaard, maar hij heeft me ook geïntroduceerd aan de strijdvlegel, al ben daar nog niet zo vaardig in. Ik probeer zelf vaak te oefenen, maar het is een lastig wapen om goed te hanteren.' Helaas was haar leermeester overleden voordat hij haar echte technieken kon aanleren, dus probeerde ze het zichzelf bij te leren. 'Spendeer maar eens een maand op een schip, geloof me, dan vind je alles lekker.' Als de tijdens slecht waren, was Clementine al blij geweest met een oud stuk brood dat ze kon eten. Gelukkig verliepen de tochten meestal best oké, dus echt hongerlijden had ze nooit gedaan. 'Maar een stuk konijn klinkt me als muziek in de oren.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 23:51

Flynn grinnikte en zette de val stevig vast met een aantal grote stenen die hij hier en daar vond. 'Het is vrij simpel als je het eenmaal door hebt. Zodra één van de takken hier wordt geraakt dan zakt het hele geval neer op het konijn.' Hij wees de takken waar hij over sprak aan en keek verrast op. 'Een vlegel?' vroeg hij grijnzend terwijl hij zijn armen over elkaar sloeg. 'Dat is wel erg specifiek. Er zijn veel mensen die kiezen voor pijl en boog of speer, maar vlegel?' Hij lachte en stopte zijn mes terug op zijn plek ergens onder zijn kleding, maar nog altijd binnen bereik. 'Hopelijk is er ook iemand in het kamp die het op smaak kan brengen, want daar ben ik eerlijk gezegd niet erg goed in.' Wat hem betrof haalde ze de huid er af, prikten ze het op een stok en hielden ze het maar gewoon boven een vuurtje. 'Wie weet gaat Indra nog wat aardiger tegen me doen als ik met eten aan kom zetten. Maar eerlijk gezegd geloof ik niet dat ze ooit één van ons met open armen zal ontvangen,' grinnikte Flynn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   di feb 16 2016, 23:57

'Misschien zou je het me eens moeten leren als we klaar zijn met deze missie, het is iets wat altijd wel van pas komt niet waar?' zei ze met een klein glimlachje en keek nog steeds gefascineerd naar de structuur die hij zojuist in elkaar had geknutseld. 'Oh, geloof me. De vlegel was in het begin ook niet mijn idee.' lachte Clementine, terwijl ze wat haren uit haar gezicht weg haalde. Ze was het niet meer gewend om haar haren los te dragen: tijdens het trainen had ze het altijd in een staart of een knot, voor praktische redenen. 'Het heeft wel een verrassingseffect, als mensen een meisje als mij ineens een vlegel tevoorschijn zien halen, geloof me, het is erg vermakelijk.' Ze was vrij klein gebouwd en daarbij ook niet erg breed, dus het verbaasde mensen op zich al dat ze een strijder was. 'Daarbij moet je ook niet bij mij aankomen, mijn kennis over het bereiden van eten gaat niet verder dan het beleggen van brood en het bakken van vlees.' gniffelde ze. Toen Flynn over hun leider begon keek ze hem aan. Ze kende Indra niet erg goed, maar ze had verhalen gehoord over haar. Dat ze een rover was geweest, maar dat ze over was gestapt naar het leger om hen te helpen. 'Weet jij waarom ze weg is gegaan bij de rovers? Indra bedoel ik..' vroeg Clementine nieuwsgierig, terwijl ze opstond om de val van dichterbij te bestuderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   wo feb 17 2016, 17:43

'Wie weet hebben we tijdens deze trip wel genoeg tijd. We zijn nu al zo erg vertraagd, wie weet hoe lang dit gaat duren,' grimaste Flynn. Met een prins in het team konden ze plots niet meer zulke grote risico's nemen en hadden ze bovendien veel meer dingen waar ze voor op moesten passen. Bovendien vertraagden die twee hen vast en zeker. Flynn lachte en luisterde geïnteresseerd. Hij kon zich ook niet echt voorstellen dat je zomaar er op kwam om met een vlegel te gaan vechten. 'Dat geloof ik graag. Zelfs nu je het me gezegd hebt ga ik ook nog steeds met grote ogen toe staan kijken als jij dat ding tevoorschijn haalt.' Grijnzend had Flynn zijn stapel sprokkelhout weer opgepakt. Hij haalde zijn schouders op en knoopte de takken samen. 'Volgens mij weet niemand het echte verhaal behalve Marcus.' Hij hoopte tenminste dat Marcus de waarheid wist. 'Ze was mijn overste toen ik net begon. Er gingen dus genoeg geruchten rond in mijn barak en echt de belachelijke verhalen die ze verzonnen.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   do feb 18 2016, 22:30

'Ah, maak je geen zorgen, we vinden die rovers echt wel. Misschien blijkt wel dat ze ontzettend nuttig zijn aan het einde van de reis.' Clementine hield er niet van om overal het negatieve van in te zien: dat maakte haar eigen humeur er ook niet beter op. Bij zijn woorden moest ze breed grijnzen. 'Het leidt tegenstanders lang genoeg af om je slag te slaan.' gniffelde ze. De reacties hadden haar altijd erg vermaakt en waarschijnlijk zou dat nooit veranderen. 'Als ze kon kan helpen om de missie te volbrengen, maakt het verleden niet meer uit, niet waar?' Ze hoopte alleen dat ze ook werkelijk zo betrouwbaar was. Mensen waren rare wezens soms, ze had het vaak genoeg gezien op de zee: mannen die zich tegen hun kapitein keerde, omdat iemand anders ze meer munten of een betere positie had beloofd. Mensen deden rare dingen als het neerkomt op geld of macht. 'En, vertel eens wat van die bizarre geruchten. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flynn

Flynn

Aantal berichten : 181
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   vr feb 19 2016, 10:46

Flynn had absoluut niet dezelfde instelling als Clementine. Hij had zo gedacht toen hij eerst gehoord had van de missie, maar sinds de eerste dag dat ze op pad waren had hij het somberder in gezien. Het zou niet gemakkelijk worden en zeker niet op deze manier. Maar dat dreef hem juist om zijn stinkende best te doen. Hij zou zich volledig inzetten om de missie tot een goed einde te brengen, hoe lang het ook mocht duren. Hij schudde lachend zijn hoofd. 'Als het op een gevecht aan komt dan hebben we zeker wat aan Indra. Wacht maar tot je haar haar slag ziet slaan, dat verrast je net zo erg als die vlegel van jou.' Hij liep met de takken op zijn schouder verder het bos in en verwachtte dat Clementine hem wel zou volgen. 'Eén van de verhalen ging er over dat Indra vermoedelijk de vrouw van de leider had gestolen. Een andere sprak over de mythe dat rovers ieder jaar een lid opofferen voor één van de Goden en dat Indra gekozen was, maar wist te ontsnappen en nu rond reist met de wraak van die God.' Hij moest hard lachen bij dat laatste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine

Clementine

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   za feb 20 2016, 17:08

'Je bent niet de eerste die spreekt over haar vechtkunsten.' Toen bekend werd wie er allemaal meegingen op de missie, had Clementine wat rondgevraagd naar de namen en veel mensen hadden Indra als een erg behendige vechter geprezen. Toen Flynn begon te lopen richting het kamp, stond ook Clementine op en liep ze achter hem aan. 'Wauw, mensen hebben wel een erg grote fantasie soms.' gniffelde ze. Op zee gingen er ook altijd verhalen rond over van alles en nog wat en veel zeelieden waren dan ook erg bijgelovig. Er waren mannen die zich niet bij hun crew wilde aansluiten omdat Clementine mee voer: en een vrouw op het schip bracht een hoop ongeluk met zich mee. Gelukkig had ze dat bijgeloof als onwaar bewezen. Zacht floot ze een duintje, waar ze het precies van kende wist ze niet, en liep zo weer richting het kamp om zich bij de rest van de groep te voegen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian

Adrian

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   za feb 20 2016, 19:49

Nieuw

Adrian had zichzelf de afgelopen dagen wat afgezonderd van de andere in de groep. In het begin was hij flink ondernemend geweest om zo flink zijn best te doen de soldaten te overtuigen dat hij waardevol was. Maar het had amper gewerkt en bovendien had de komst van Naya hem ook erg stil gemaakt. Tot nu toe had hij haar redelijk kunnen vermijden, gewoon omdat hij niet wist wat hij moest zeggen. Zuchtend staarde hij voor zich uit. Hij was op een boomstam gaan zitten niet al te ver van het tijdelijk kamp. Die dag waren ze een flink stuk verder getrokken verder van Tyrosh af. Adrian begreep niet goed waar ze zich precies door lieten leiden of wat hen precies deze richting op stuurde, maar hij vertrouwde er op dat Indra meer wist. Hij had het heel anders voorgesteld, dat er in ieder geval meer gecommuniceerd werd met de leden van het team. Dat viel echter flink tegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naya

Naya

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   za feb 20 2016, 19:54

Naya had Adrian het bos in zien verdwijnen en had na enkele minuten besloten om achter hem aan te gaan. Ze had hem amper gesproken de afgelopen paar dagen en als ze een gesprek probeerde aan te knopen, viel het al snel ijzig stil. Ze had Hakeem beloofd nog eens met hem te gaan praten, dus was ze ook vastberaden om dat te doen. Toen ze een stukje het bos in was gelopen, zag ze hem zitten op een boomstam zitten en naderde hem voorzichtig. 'Hé, mag ik erbij komen zitten?' vroeg ze met enige twijfel in haar stem bekeek hem kort. Ze wist eigenlijk niet goed waar ze zou moeten beginnen, maar de woorden zouden vanzelf wel komen. Naya wilde hem echter niet forceren tot een gesprek met haar: als hij niet wilde, kwam er toch niets uit. Geduldig wachtte ze zijn antwoord af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian

Adrian

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   za feb 20 2016, 20:13

Adrian was verzonken in zijn eigen gedachten en had Naya niet aan horen komen. Toen hij haar stem hoorde, draaide hij zich verrast om en knikte langzaam. In het kamp kon hij nog wel doen alsof hij druk met iets bezig was, maar hier kon Adrian haar niet ontlopen zonder onbeleefd of zelfs gemeen te zijn en dat wilde hij echt niet. Hij schoof wat op op de boomstam zodat ze, eventueel als ze dat wilde, naast hem kon komen zitten. Hij had zijn handen tussen zijn knieën ingeklemd en durfde haar niet recht aan te kijken. Wellicht was het niet erg slim van hem geweest om zo lang te wachten om met haar te praten. Het maakte dit moment alleen maar ingewikkelder. 'Het is een mooie plek hier, is het niet?' begon Adrian op aarzelende toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Naya

Naya

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15
Leeftijd : 26

BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   za feb 20 2016, 20:30

Naya nam naast hem plaats op de boomstam en voelde de stilte die tussen hen in hing. 'Ja, het is zeker een mooie plek.' zei ze, terwijl ze zijn blik probeerde te vangen - zonder al teveel succes. Ze zuchtte uit en schraapte haar keel. 'Dus...' begon ze uiteindelijk. 'het is wel vreemd om hier te zijn, vind je niet?' Ze wist niet precies hoe ze het gesprek wilde starten, maar er was in ieder geval een begin. Ondanks alles voelde het nog steeds raar om hier te zijn, al wilde ze voor geen goud terug. Inmiddels hadden twee soldaten van haar vader zich bij hen gevoegd. Naya was bang geweest dat ze waren gekomen om haar terug te brengen naar het paleis, maar ze kwamen enkel met de mededeling dat ze mee zouden reizen en als ze de verlangens had om naar huis te gaan, ze haar dan zouden begeleiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Een Bos   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een Bos
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Het RPG :: Het Noorden :: Omgeving-
Ga naar: