IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Een Boot

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Een Boot   do aug 17 2017, 23:38

-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   do aug 17 2017, 23:50

Erin stond met een immense glimlach op haar gezicht aan de rand van het kleine bootje dat haar ooms hadden gehuurd in de haven te turen naar het uitzicht op Tyrosh. Ze waren al voor het ochtendgloren op weg geweest. Ze was maar met heel veel tegenzin uit bed gehaald door haar oom Idris die haar beloofde dat het het waard was om toch echt haar comfortabele bed uit te stappen. Mopperend was ze er dus maar uit gekomen en had ze zich aangekleed. Ome Wren vertelde haar dat ze een verrassing hadden voor haar en Hakeem, dat ze hen mee wilde nemen om te gaan vissen. Ze hadden haar al manen lang beloofd om haar eens mee te nemen, maar ze begreep ook wel dat het uitstapje voor hen samen iets fijns moest zijn. Daar kwam ze niet graag tussen. Haar slechte humeur werd slechts nog beter toen zij Hakeem wakker mocht maken en ze hem giebelend uit bed had gekregen. In de haven was het al erg druk geweest, maar nu ze zo ver op zee zaten was het kalm, rustig, perfect. 'Ik denk dat ik de taverne zie! Is het dat daar? Naast de blauwe torentjes van het gebedshuis?' Enthousiast keek ze om naar de mannen die al druk genoeg waren met de zeilen en wat vishengels en ander materiaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 00:04

Hakeem stond met een wat ongemakkelijke blik te staren naar alles wat hij in zijn handen had: met de ene moest hij het zeil strak houden door het touw stevig vast te houden en met de ander hield hij een hengel vast, terwijl Wren druk bezig was om er een draad aan te bevestigen. Idris was diegene die het zware werk deed van de zeilen heisen en zakken en- en eigenlijk alles waar spierballen voor nodig waren. Echter werd Idris ook met de dag ouder en had hij Hakeem dus ook aan het werk gezet. Helaas had Wren datzelfde idee gehad en stond hij nu dus met zijn handen vol. Bij Erins opmerking keek hij geconcentreerd naar de stad in de verte en wilde hij net knikken, toen Wren hem al voor was. 'Dat is het inderdaad. Het herinnert ons er altijd aan hoe heerlijk rustig wij het hebben op zee, terwijl jullie staan te zwoegen,' grinnikte hij, waarna hij de hengel van Hakeem aan nam en Idris vervolgens ook aan gaf dat Hakeem het touw los kon laten. Onmiddellijk liep hij naar zijn vriendin toe en sloeg hij zijn armen van achteren om haar heen. 'Ik snap nu pas goed hoe ze elke vrije minuut op zee willen doorbrengen. Ondanks dat ik een geboren en getogen noorderling ben, ben ik nog nooit op zee geweest...'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 00:39

Erin moest lachen om de woorden van haar oom. Ze kon zich wel voorstellen dat ze er soms even tussenuit wilde knijpen. Normaal was ze daar zelf niet zo van, maar nu zij en Hakeem iets hadden samen, probeerde ze ieder moment om er met hem tussenuit te glippen ten volste te benutten. Ze wilde met hem kletsen, gewoon samen zijn, maar met de drukte van de taverne ging dat niet altijd. En bovendien hadden ze nu ook gasten. Erin spendeerde ook veel tijd met haar vader om hem de stad te laten zien en omdat ze niet wilde dat haar moeder dacht dat ze voor hem onder deed, zorgde ze dat ze ook met haar leuke dingen deed. Nu de vader van Esra en Hakeem nu ook plots op bezoek was, was het al helemaal een drukte. Met een glimlach keek Erin om toen ze de armen van Hakeem om zich heen voelde. 'Het is geweldig niet? Hoewel ik me niet voor kan stellen om op een schip te wonen. Kun je het je voorstellen dat je dan nergens heen kan? Dat er alleen zee is.' Ze keek langs haar vriend heen en zag haar ooms elkaar een liefdevolle kus geven voor ze verder gingen met werken. 'Hoewel het natuurlijk een stuk beter is als er een knappe kok aan boord is,' zei ze iets harder zodat haar ome Wren het zou horen. Ze had nooit iets romantischer gehoord dan het verhaal van Idris en Wren. Tenminste, nu had ze haar eigen verhaal en dat vond ze ook best romantisch. Met een glimlach kuste ze Hakeem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 17:34

Hakeem glimlachte breed, terwijl hij zijn armen om haar middel sloeg en zo zijn kin op haar schouder legde. 'Zo voelde het legerkamp soms ook,' zei hij eerlijk. 'Iets waar ik niet van weg kon komen, of ik het nou wilde of niet.' Hij keek ook over zijn schouder en glimlachte bij het aanzicht van Wren en Idris. 'Echter had ik wel een knappe kok die mij eruit heeft kunnen trekken.' Hierbij fixeerde hij zijn blik weer op die van Erin en keek hij haar liefdevol aan. Zijn deelname aan de missie had hem er erg goed aan herinnerd hoe vast hij zat aan het kamp. Hij had de liefde van zijn leven laten lopen om- om wat? Een mislukte missie? Het had hem laten beseffen dat hij niet meer terug wilde. Wellicht was dat ook de reden geweest dat hij zijn vader niet had opgezocht in die tijd. Toen hij merkte dat Erin naar voren boog, kwam hij ook dichter bij haar en drukte hij teder zijn lippen op de hare. Het voelde alsof zijn leven perfect was - hij had zijn vriendin, vader, moeder en broer op één plaats, was het legerkamp ontsnapt en had zijn passie gevonden - maar toch leek er iets nog mis te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 18:29

Erin grinnikte toen Hakeem aan gaf dat hij ook een knappe kok had gehad om hem te helpen. Het bracht haar nog vaak in verlegenheid als hij er haar aan herinnerde hoe groot haar effect op hem kon zijn. Erin genoot van de kus die ze maar lang liet duren tot ze het geklaag van haar ooms hoorde. 'We weten dat jullie nog in de kalverliefde fase zitten, maar deze boot bestuurt zichzelf niet en die vissen springen niet uit zichzelf in onze emmers.' Idris stond met zijn handen in zijn zij grijnzend naar hen te kijken waarna hij zich weer bezig hield met het anker om de boot vast te leggen. Erin drukte giechelend nog een vlinderkus op Hakeem's mond en liet hem toen los zodat ze Wren kon helpen met het klaar maken van de vishengels. 'Heb je eigenlijk ooit gevist? Of moeten we er maar gewoon op rekenen dat je niets gaat vangen?' vroeg Erin grappend aan haar vriend. Zelf was ze een paar keer in de haven mee gegaan met Idris of zelfs met haar moeder, maar als ze met zijn tweeën waren hadden ze nooit genoeg geduld. Dan zaten ze al snel te kletsen zonder op de vissen en de hengels te letten. Haar oom Idris was echter zo iemand die een rust uitstraalde die aanstekelijk werd en ook iedereen om zich heen op zijn of haar gemak kon laten voelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 18:57

Hakeem verbrak met een glimlach de kus, nadat hij de woorden van Idris had gehoord. Hij had niet echt beseft dat ze er vast als twee verliefde tieners uit zagen. Per slot van rekening was het wel zo dat Idris en Wren een rol hadden gespeeld om ze bij elkaar te krijgen! Toen Erin Wren ging helpen, liep Hakeem naar Idris toe en hielp hij hem om het anker over boord te gooien, zodat ze stil zouden liggen. Idris vertelde ondertussen hoe ze altijd tientallen vissen vingen op deze precieze plek en verzekerde hem dat zelfs iemand zonder ervaring het moest lukken. Verontwaardigd keek Hakeem dus ook op bij Erins woorden. 'Wren, hadden we niet afgesproken dat wij drie mannen zouden gaan vissen met de hengels en dat Erin het met haar handen mocht gaan proberen?' riep hij lachend naar de man, waarna Wren hem met dezelfde grijns een hengel aan gaf. 'Maar om je vraag te beantwoorden: nee, ik heb nog nooit gevist. Dus ik denk dat ik de kunst maar van jou af ga kijken,' grinnikte hij, waarna hij zijn arm om haar schouders sloeg en plagerig een kus tegen haar wenkbrauw drukte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 19:10

'Hé waag het niet om met drie mannen tegen de enige vrouw samen te spannen, dat gebeurt al genoeg in deze wereld!' Erin gaf Hakeem lachend een duwtje . 'Nou, mijn moeder schept nog altijd op over de ene keer dat ze zo een grote honger had gehad dat ze uit wanhoop in de zee had gestaan en plots een vis had gevangen met haar blote handen. Dus wie weet wat voor talenten ik nog meer van haar heb geërfd.' Ze stak haar tong naar Hakeem uit die haar nu weer kus gaf na zijn geplaag en nam toen plaats op de rand van de boot. Ze gaf aan dat hij bij haar moest komen zitten en viste toen één van de wormpjes uit de emmer die ze van land mee hadden genomen. 'Dus, kijk goed, ik ga het maar één keer voor doen.' Geamuseerd keek ze opzij naar haar vriend en toonde hem toen hoe hij de worm stevig op de haak kreeg, op een manier zodat de vissen hem er niet zomaar af zouden kunnen trekken. Vervolgens gooide ze met een sierlijk boogje haar lijn het water in en hield de hengel nonchalant vast. 'Dus, nu jij!'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 22:05

Hakeem nam naast Erin plaats op de rand van de boot en hield zijn hengel wat ongemakkelijk vast. Om eerlijk te zijn had hij geen idee wat hij deed en wat hij moest doen. Gelukkig liet Erin al snel zien wat hij moest doen en haakte hij ook zelf een worm aan zijn haak. Het gooien van de haak met de worm kostte hem wat tijd - de eerste keer bleef hij haken aan de achterkant van zijn blouse - maar uiteindelijk lukte het hem. 'En... wat nu?' Hij hoorde al snel de twee mannen hard lachend achter hem en met een opgetrokken wenkbrauw keek hij achterom. Idris en Wren zaten ook op de rand, echter wel op de andere kant van de boot, en Idris had er een boek bij gepakt terwijl Wren alvast de vis schoon maakte die ze onderweg hadden gevangen. De hengels hadden ze stevig in de boot vast gezet. 'En nu wachten, Hakeem,' grinnikte Idris, terwijl hij zijn bril nog wat beter op zijn neus zette. 'Al weet ik zeker dat jij en Erin je vast wel kunnen vermaken... zónder ons te storen.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 22:37

Erin lachte geamuseerd met haar ooms mee en gaf Hakeem een kneepje in zijn knie. 'Begrijp je nu waarom ze wanneer ze kunnen er tussen uit knijpen om te gaan vissen? Ze hoeven helemaal niets te doen en kunnen gewoon wat ronddobberen op het water.' Ze wierp Idris en Wren een waarschuwende frons toe toen Idris de grap maakten over wat zij en Hakeem al niet konden doen om de tijd te doden, maar ze kon het niet laten toch zacht te lachen. Met nog een rood hoofd en een glimlach keek ze Hakeem aan en stond toen op om beide hengels ergens vast te zetten. Wankelend vanwege de boot die door de golven wiebelde, plofte ze weer naast hem en ging al snel comfortabel tegen één van de jutezakken met touwen liggen terwijl ze haar benen over de reling liet bungelen. 'Nu wachten we,' herhaalde Erin de eerdere woorden van haar oom terwijl ze de vingers van haar ene hand met die van Hakeem verstrengelde. Ze wist heel goed dat haar moeder haar ooms waarschijnlijk had aangespoord om de twee mee te nemen op de boot. Ze had het altijd in de gaten als er iets niet goed zat bij iemand en ze had een dag eerder ook aan Erin gevraagd of ze wist wat haar vriend precies dwars zat. Ze had het toen vervelend gevonden dat ze het antwoord niet kon geven. Daar hoopte ze nu wel achter te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 23:13

'Ik weet wel hoe ik mijn tijd op deze boot zou doorbrengen,' grinnikte Hakeem, waarna hij twee waarschuwende blikken op zich gericht kreeg. 'Nee- niet wat jullie denken. Slápend bedoel ik.' Toen de twee mannen zich weer ontspande, ging Hakeem met een grijns naast Erin tegen de jutezakken ging zitten en zocht een comfortabele positie op. 'Maar ik meen het serieus... dat deinen van de boot, het geluid van het water, totale rust. Dat is toch perfect om te,' murmelde hij, terwijl hij diep gaapte, 'slapen. Ik ben doodop van dat vroege opstaan.' Hij liet zijn hand met de hare verstrengelen en legde zijn hoofd ietwat naar de hare toe, zodat ze op elkaar konden leunen. 'Al denk ik niet snel dat ik in jouw aanwezigheid in slaap val. Ik wil elke seconde dat we samen zijn goed benutten.' Vooral om al die verloren tijd in te halen van zijn missie. De gedachte creëerde een knoop in zijn maag en wat onrustig wisselde hij steeds van positie, om beter te liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   vr aug 18 2017, 23:43

Glimlachend keek Erin naar Hakeem. Ze begreep wel wat hij bedoelde en ze waren die ochtend ook wel erg vroeg uit hun bed gemoeten. Ze gaf hem een kneepje in zijn hand en legde haar hoofd tegen de zijne. Warm door zijn lieve woorden sloot ze haar ogen en zuchtte diep. 'Eerlijk gezegd weet ik niet of ik je wel interessant genoeg vind om er voor wakker te blijven nu,' grapte Erin met een speelse lach rond haar lippen. Ze hoorde nog het gemurmel van Idris en Wren op de achtergrond en het ruisen van de wind en de zee, maar verder was het alleen nog Hakeem. Ze opende haar ogen om toe te kijken hoe hij onrustig heen en weer bewoog. 'Kom hier,' zei ze zacht terwijl ze haar armen om hem heen sloeg en achter hem ging zitten zodat hij haar lichaam als steun kon gebruiken. Stilletjes tuurde ze uit over de zee, in de richting van Tyrosh en voelde haar ogen zo nu en dan dicht vallen. Het verbaasde haar dat ze zich inderdaad zo moe voelde, maar ze was dan ook zo druk geweest met iedereen en met de taverne. Ze wilde echter nog niet in slaap vallen voor ze Hakeem naar zijn vader had gevraagd. 'Het is fijn Marcus hier te hebben. Ik kan niet geloven dat mijn vader hier is en mijn moeder en mijn ooms en jij en Esra en- en mijn schoonvader.' Marcus was voor haar altijd Marcus geweest, maar dat had veel meer in gehouden. Toch voelde het vreemd hem schoonvader te noemen. Het was niet dat zij en Hakeem getrouwd waren of wat dan ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   za aug 19 2017, 09:31

Hakeem ging comfortabel tegen zijn vriendin aan liggen en legde zijn hoofd op haar borst, terwijl hij al snel voelde hoe hij rustiger werd door Erins aanwezigheid en omhelzing. Het kostte hem moeite om wakker te blijven, vooral door de emotionele rollercoaster waar hij eerder die week in was beland. Hij was compleet dichtgeslagen toen hij zijn vader had gezien en het ergste was nog dat hij zo geschrokken was dat hij de trap op was gerend en zich in zijn kamer had opgesloten. Gelukkig had hij - met wat hulp van Eileen, Esra en Erin - zijn vader nog wel gesproken, al had hij niet goed geweten wat hij moest zeggen. Al sinds het einde van de missie was zijn vader diegene geweest die hij het liefst had gesproken, maar er was zoveel tijd overheen gegaan... 'Eileen is de enige moeder die ik nog heb. Ik- ik weet niet of ik haar ooit als "schoonmoeder" kan zien. Is dat raar?' Hij reageerde expres niet op het noemen van zijn vaders naam, maar hij wist dat Erin het niet zomaar op had gebracht. 'Ik ben ook blij dat mijn vader er is.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   za aug 19 2017, 10:41

Erin had haar kin op Hakeem's haar gelegd en bestudeerde zo de kleurrijke huisjes van Tyrosh. Sinds de verhuizing had ze al gevoeld dat deze plek speciaal voor haar zou gaan zijn. Ze had gezien hoe dolgelukkig haar moeder was om terug in haar stad te zijn en om de taverne te kunnen openen met Idris en Wren en ze had gevoeld hoe makkelijk ze ook haar eigen plek vond in de stad en in de Eenbenige Krijger. Maar dat iedereen nu hier samen was gekomen, was voor haar pas echt hét teken dat dit haar thuis nu was. Dit was waar ze hoorde te zijn. Ze voelde zich rijk, omringd door de mensen van wie ze hield en werkend aan iets dat van haar familie was. Met een glimlach hoorde ze de woorden van haar vriend aan. 'Nee, natuurlijk niet.' Zelf had ze Marcus ook erg lang 'papa' genoemd. Gewoon omdat Hakeem en Esra dat ook hadden gedaan en er was niemand anders geweest die die titel kon dragen, zelfs toen ze wist van haar biologische vader. Hij was bovendien voor haar nooit de intimiderende legerleider geweest. 'Maar je hebt nog niet echt met hem gepraat,' veronderstelde Erin, hopelijk zonder Hakeem te ergeren dat ze hier naar probeerde te vissen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   za aug 19 2017, 17:19

Hakeem luisterde zwijgend naar haar woorden, terwijl hij haar blik volgde en ook naar de huizen van Tyrosh keek. Het was waar dat hij nog niet écht met zijn vader had gesproken. Marcus had enkele keren geprobeerd om de missie naar boven te brengen, maar Hakeem had het constant de kop ingedrukt. Hij wist niet goed waarom, maar hij was doodsbang om de reactie van zijn vader te zien als hij vertelde wat hem was overkomen tijdens de missie. En waarom hij nooit meer terug kon keren naar het legerkamp. 'Ik ga binnenkort met hem praten,' beloofde hij, waarna hij over zijn schouder keek en geruststellend glimlachte naar zijn vriendin. 'Ik moet gewoon nog even eraan wennen dat hij er ook is. En het- het brengt gewoon veel herinneringen aan mijn moeder naar boven nu iedereen hier is, behalve zij.' Hij had gedacht dat de missie hem over de dood van zijn moeder heen zou zetten en deels was dat wel waar, maar toch dacht hij er nog veel aan. Vooral bij het aanzicht van zijn vader en Eileen samen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   za aug 19 2017, 18:11

Erin streek met haar vingertoppen over zijn arm en glimlachte terug. Ze begreep heel goed wat hij zei over Naevia. Toch wist ze hoe anders het voor hem was. Zijn moeder was zo belangrijk voor hem geweest, op een andere manier dan voor haar en Esra. 'En aan de andere kant nu we allemaal samen zijn, als we allemaal aan haar herinnerd worden door ons samenzijn, is ze er toch nog een beetje bij. Gewoon hier.' Ze gleed met haar hand over Hakeem's borstkas en glimlachte treurig. Ze vond het erg moeilijk om hem te moeten troosten, omdat het haar ook terug deed denken aan die tijd en aan de schuld die ze had gevoeld toen zij en haar moeder hadden besloten om naar Tyrosh te verhuizen. 'Praat snel met hem, oké? Ik denk dat hij je ook genoeg te zeggen heeft en hij mist ons allemaal zo in het legerkamp.' Hij mocht het dan misschien niet echt tonen met zijn soldaten discipline, maar Erin kende hem goed genoeg om te weten dat hij zijn zoons, haar en haar moeder maar al te erg miste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   za aug 19 2017, 18:35

Hakeem volgde Erins hand met zijn ogen en zag hoe deze richting zijn hart bewoog. Met een glimlach pakte hij haar hand vast en drukte deze zacht tegen zijn lippen aan. Haar woorden deden hem goed, sowieso haar aanwezigheid liet hem stoppen met treuren. Hij snapte erg goed waarom zijn broertje er zo goed en gelukkig uit had gezien: de herberg had een gelukkige werking op iedereen. 'Ik hoop dat hij nooit meer terug keert naar het kamp,' zei hij zacht. Die woorden vroegen uiteraard om nadere verklaring, maar voordat hij iets kon zeggen, begon opeens zijn hengel te buigen. Geschrokken verstijfde hij, terwijl hij Erin met grote ogen aan keek. 'Pak de hengel, jongen!' spoorde Wren hem aan, een stuk rustiger dan Hakeem zich op dat moment voelde. Hij stond dus maar op en pakte de hengel in zijn handen, om zo naar het water te kijken en te zien hoe druk het visdraad door het water bewoog. 'Ik- ik weet niet- wAT IK MOET DOEN!' begon hij steeds onrustiger, tot opeens twee handen stevig zijn hengel vast pakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   za aug 19 2017, 19:06

'Je hoopt wat?' vroeg Erin fronsend, toen ze plots ook zag dat er een vis flink aan de hengel trok. Haar enthousiasme nam al snel de overhand en ze dacht er ook helemaal niet aan om Hakeem te helpen. Lachend keek ze naar Hakeem die maar wat stond te stuntelen en kwam overeind om van de rand van de boot toe te kijken of ze iets van de vis kon zien. Het water was helder genoeg om een glimp op te kunnen vangen van de vangst. 'Oh, het is een mooie! Hakeem, hengel hem binnen,' spoorde ze nog altijd lachend haar vriend aan toen ze zag dat Idris hem al te hulp sprong. 'Goed vast houden en draaien dat ding,' gaf hij als korte instructie terwijl hij het zelf voor deed. Zo een goede vangst konden ze niet zomaar laten schieten, daar konden ze een heerlijk maal van maken. Erin leunde nieuwsgierig over de rand en toen de lijn dichtbij genoeg was strekte ze zich uit en trok de vis aan de draad naar de boot. Samen met Idris tilden ze de spartelende vis uit het water. Giechelend wendde ze zich af van al het gespetter en liet Idris toen maar de rest doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   zo aug 20 2017, 10:46

Gelukkig had Idris al snel zijn hengel ook vast gepakt en liet hij zien hoe Hakeem de vis binnen kon hengelen. Al snel had Hakeem door wat er precies van hem verwacht had en zette hij zich schrap tegen de rand van de boot, zodat hij de vis met genoeg kracht naar binnen kon hengelen. Gelukkig tilden Idris en Erin al snel de vis in de boot en nam Idris hem vervolgens mee om de rest te doen. Hakeem had zo'n idee wat dat zou inhouden, dus wendde hij zijn blik er vanaf en richtte hij zich op zijn vriendin. 'Ik denk dat ik zojuist mijn eerste vis heb gevangen,' zei hij met een brede en ook trotse glimlach, terwijl hij zijn arm om Erin heen sloeg. Vervolgens pakte hij zijn hengel er weer bij, toen Wren de haak uit de wang van de vis had gehaald, en zorgde hij ervoor dat de hengel weer klaar stond om nieuwe vissen te vangen. 'Heb je nooit aan een carriere switch gedacht? Als visser?' plaagde hij haar. 'Die visgeur staat je namelijk goed.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   zo aug 20 2017, 11:54

Erin moest grijnzen om de trotse blik op Hakeem's gezicht en legde haar arm om zijn middel. 'Het was vast beginnersgeluk,' plaagde ze hem. Ze gaf Idris het mes dat ze mee hadden genomen en vroeg hem of ze met iets kon helpen, maar hij leek het allemaal goed voor elkaar te hebben samen met Wren. In het begin had ze er niets van moeten hebben, van het kaal plukken van kippen of het schoon maken van vissen. Nu vond ze het echter bijzonder om zo goed te weten hoe iets geheel bereid kon worden. Lachend schudde ze haar hoofd naar Hakeem en gaf hem een klein duwtje. 'Nee, ik zit nog liever onder de bloem dan dat ik constant naar vis ruik.' Ze vond dat ze door in de keuken te werken al vaak genoeg naar de vis die ze verwerkten rook. 'Maar misschien, als ik ouder ben, dan kan ik het me wel voorstellen om aan het water te wonen en een bootje te hebben. Om de kinderen mee uit vissen te nemen.' Dat laatste voegde ze er met een grote glimlach aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   zo aug 20 2017, 13:58

'Hé, beginnersgeluk bestaat niet!' protesteerde Hakeem lachend, terwijl hij haar stevig vast hield en zo toch maar naar Wren en Idris keken die de vis inmiddels gedood hadden en aan het klaar maken waren, zodat de vis vanavond meteen opgediend kon worden. De Eenbenige Krijger stond bekend om haar verse gerechten, maar nu zag Hakeem pas wat voor werk daar achter zat. Bij haar droomwereld over de toekomst keek Hakeem haar bewonderend aan en kon hij haar enkel kussen als antwoord. Hij wist niet of ze per se hún kinderen had bedoeld, maar hij hoopte het zo erg. Hij zag zichzelf inmiddels al erg ver in de toekomst samen met Erin. Een huisje samen, kinderen, oud worden... Hij wilde een relatie zoals die van Wren en Idris, die enkel sterker en sterker leken te worden door de jaren heen. Het was anders dan die van zijn vader en moeder, ondanks dat zij ook iets moois samen hadden, echter wel met een hoop moeilijkheden. 'Dat lijkt mij een perfect leven.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   zo aug 20 2017, 16:07

Erin voelde hoe haar buik zich binnenstebuiten leek te keren, op de goede manier. Hakeem's blik, zijn kus en de woorden die hij daarna uitsprak waren alles dat ze nodig had. Ze was altijd, en het kwam nu soms nog steeds voor, een bezige bij geweest die maar van het ene naar de andere bezigheid fladderde. Maar ze voelde zich zo zeker over haar en Hakeem. Ze snapte niet waar ze het aan verdiende dat haar leven zo op zijn plek viel. Echter hadden ze nooit over zulke concrete dingen gepraat. Ze hadden gewoonweg genoten van elkaars aanwezigheid, maar het was nooit over een toekomst gegaan. Nieuwsgierig keek ze naar Hakeem aan. 'Je zou ook kinderen willen hebben? Hoe veel?' Misschien liep ze nu wel te hard van stapel. Ze kon er niet zomaar vanuit gaan dat ze altijd samen zouden blijven. Ook al kenden ze elkaar door en door omdat altijd samen hadden geleefd, hun relatie was toch nog erg nieuw. Kalverliefde had Idris het net genoemd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   zo aug 20 2017, 21:24

Hakeem was kort van zijn stuk gebracht dat ze zo serieus op zijn woorden in ging, maar al snel glimlachte hij weer. Hij was blij dat Erin hem niet uitlachte, omdat hij eerder zo serieus op haar woorden in was gegaan. Hij wilde niet te hard van stapel lopen, maar Erin leek het geen probleem te vinden. Dus zette hij zijn dromerige ideeën door. 'Natuurlijk wil ik kinderen,' grijnsde hij breed. 'Hoe kan ik niet anders met zo'n schattig broertje?' Erin moest het Esra maar niet vertellen, want dan had hij al snel een of andere beest in zijn bed liggen. Esra hield er totaal niet van als Hakeem hem koosnaampjes gaf. 'En hoeveel? Eens denken... drie? Twee meisjes en één jongen.' Hij had haar nog steeds vast en zacht drukte hij enkele kussen op haar schouder. De hengels en de vissen en de andere twee mannen was hij alweer vergeten. 'En jij dan? Kinderen, en zo ja, hoeveel?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erin

avatar

Aantal berichten : 142
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   ma aug 21 2017, 16:31

'Drie?' Lachend legde Erin haar hoofd tegen zijn schouder. 'Bij de Goden, dan hoop ik dat we een keer een tweeling krijgen. Ik ga niet meer dan twee zwangerschappen hebben, dan moet ik veel te veel stil zitten. Of jij moet er eens eentje willen dragen voor negen maanden.' Ze had genoeg vrouwen zwanger gezien in haar leven en ze had vaak genoeg er bij gezeten tijdens geboortes. Er waren dan niet zoveel vrouwen die zwanger raakten in het kamp, er waren er toch enkele en die kwamen altijd bij Eileen, Naevia en Erin terecht. Bovendien had Naevia haar maar al te goed geleerd hoe je onder controle kon houden dat er niet plots iets begon te groeien in je buik. Haar moeder had haar ook uitgebreid verteld dat zij het maar moeilijk had gered zonder de middeltjes van haar oude vriendin, hoe krom die onderhandelingen ook waren geweest. Glimlachend keek ze Hakeem weer aan. 'Maar ik zou niets liever willen dan een kleine Hakeem.' Gelukkig drukte ze haar lippen op de zijne en keek hem toen met rode wangen aan. 'Slaap je bij mij vannacht?' Ze vroeg het zo zacht dat hopelijk haar ooms het niet hoorden. Tot nu toe was ze steeds twijfelachtig geweest, vooral vanwege alles wat haar moeder haar altijd had verteld en Hakeem had er ook geen druk op gelegd of iets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hakeem

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   ma aug 21 2017, 17:25

Hakeem bloosde bij haar woorden, maar gelukkig kon Erin het niet zien. 'Ik zou je nooit dwingen om meer kinderen te nemen dan jij zou willen,' zei hij vluchtig en oprecht. Het leek hem gezellig om drie kinderen te hebben, maar als Erin na de eerste zwangerschap het al niet meer zou zien zitten, dan gingen ze natuurlijk niet meer verder. De serieuze gedachten lieten hem even lachen en zacht drukte hij een kus op haar wang. 'Ik begin nu al te fantaseren over kinderen en samen wonen en wat niet. Dat gaat allemaal wel héél snel,' lachte hij zacht, waarna hij haar gelukzalig aan keek. 'Als onze kinderen niet allemaal jouw krullen krijgen, dan hebben we iets heel fouts gedaan.' Lachend trok hij zacht aan één van haar donkere krullen, tot hij plotseling haar gefluister verstond en nog roder dan eerst werd. Ondanks dat Wren en Idris haar woorden niet hadden gehoord, konden ze vast van zijn gezicht af lezen wat er besproken werd. 'Alleen- nou ja, als je er op staat,' stotterde hij. 'Ik- ja, natuurlijk kom ik. Als je dat wilt natuurlijk.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Een Boot   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een Boot
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Het RPG :: Het Noorden :: Tyrosh-
Ga naar: