IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Terras

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Kain

avatar

Aantal berichten : 148
Registratiedatum : 12-04-16

BerichtOnderwerp: Re: Terras   di jul 25 2017, 18:39

Kain moest lachen om Eds beschrijvingen van zijn gebeurtenissen in de bibliotheek. 'Nu weet ik dus dat als ik een dutje wil doen, dat ik in de hoek van de bibliotheek moet zijn?' grinnikte hij met opgetrokken wenkbrauwen. Het zijn van een klerk leek hem doodsaai, maar als Ed er gelukkig van werd, dan kon hij niets anders dan het bewonderen. En hij kon nou niet zeggen dat het zijn van een wachter nou zo opwindend was. Hij had geen enkel verhaal om terug te sturen naar zijn zuster. Bij zijn volgende woorden lichtte Kains ogen op - had hij nou goed begrepen dat dit een heel duidelijk antwoord was op Kains avances? 'Wat je wel niet allemaal leert door met een zwaard om te gaan,' mompelde Kain met een brede glimlach na Eds woorden, terwijl zijn ogen kort afzakten naar Eds lippen. 'Ik kan het je een keer laten zien?' Kain begaf zich nu wel op heel erg gevaarlijk terrein, maar het heen en weer geflirt vond hij te leuk en spannend om het zomaar af te kappen. En wie weet wat er wel uit te halen viel?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eddard

avatar

Aantal berichten : 227
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Terras   di jul 25 2017, 20:08

Eddard kon zich maar slecht herinneren wanneer de laatste keer was dat hij zich zo had laten leiden door zijn verlangen. De laatste tijd had werk de hoofdrol gespeeld. Daarvoor had hij echt wel eens zo nu en dan een avontuurtje beleefd, maar het was altijd van korte duur. 'Ik heb wel eens wat zwaardlessen gehad, maar ik was nooit een uitblinker. Ik was beter in andere dingen,' voegde Eddard er met een scheve glimlach aan toe. Wat kon het nou kwaad om wat te sjansen met een wachter? Hij werd uit het intense spel met de andere man getrokken toen hij de papieren weer in zijn zij voelde prikken. Er lag nog een hele middag werk op hem te wachten en die papieren moesten toch echt veilig op geborgen worden. Besluiteloos liet hij zijn ogen over het gelaat van de man glijden en stapte toen ineens om hem heen. 'Ik moet dit afwerken,' beaamde Eddard, niet zeker of hij de papieren bedoelde of de situatie met Kain. 'Waar vind ik meneer de wachter als ik mijn goedmakertje wil komen innen?' vroeg hij benieuwd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kain

avatar

Aantal berichten : 148
Registratiedatum : 12-04-16

BerichtOnderwerp: Re: Terras   di jul 25 2017, 22:15

'In wat voor dingen ben je dan beter?' vroeg Kain met gefascineerde ogen, terwijl hij de man aan bleef kijken. Hij had een flirterige opmerking terug verwacht van de klerk, maar in plaats daarvan leek de man juist afstand te zoeken en hem weg te duwen. Met een opgetrokken wenkbrauw en een ietwat teleurgestelde blik keek hij de man aan, maar al snel zag hij er ook wel weer het voordeel in. Zulke avances moesten ook spannend blijven door wat afstand te behouden. 'Gezien ik nog maar een beginnende wachter ben, slaap ik in de barakken in het legerkamp buiten het paleis. Ik weet niet of een klerk zich daar ooit vertoont?' grijnsde hij, terwijl hij ondertussen nadacht waar de man hem anders kon vinden. 'En anders loop ik ergens rond in het paleis. Oh, en ik loop elke ochtend hard net buiten de tuinen van het paleis. Daar ligt een pad. Dus dat is zeker waar je mij 's ochtends kan vinden.' Hij kon de dag niet goed starten als hij zich niet ingespannen had. Daarvoor was een ochtend jog perfect. 'Dus, heeft klerk Hallis nog een escort nodig?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eddard

avatar

Aantal berichten : 227
Registratiedatum : 23-12-15

BerichtOnderwerp: Re: Terras   wo jul 26 2017, 00:18

'De barakken,' herhaalde Eddard bedenkelijk. Hij zou daar inderdaad niet zomaar op kunnen dagen zonder een goed excuus te hebben. Bovendien wist hij niet of hij überhaupt wel tijd zou hebben de wachter op te moeten gaan speuren, hoewel het wel degelijk als een uitdaging klonk. In plaats van hemzelf in de positie van de beslissing nemer te zetten, draaide hij de rol om. Uit zijn binnenzak haalde hij een afgescheurd deel perkament en een stuk houtskool waarmee hij vluchtig een plattegrond van de derde verdieping van de rechter vleugel van het paleis schetste. Hij omcirkelde nauwkeurig één van de vertrekken en overhandigde vervolgens zijn tekening aan Kain. 'Ik geloof dat ik mezelf nu wel kan redden. Maar-' Even overdacht Ed zijn woorden. Hij waagde het er maar gewoon op. 'Maar wie weet kom ik je nog toevallig ergens tegen.' Hij zei expres niets over het papier, maar wist dat het vast duidelijk was welke vertrekken hij had aangeduid. Met een glimlach klopte hij op de schouder van de wachter en liep toen achteruit van hem weg. 'Erg aangenaam om kennis gemaakt te hebben, Kain,'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kain

avatar

Aantal berichten : 148
Registratiedatum : 12-04-16

BerichtOnderwerp: Re: Terras   wo jul 26 2017, 00:28

Kain was er toch wel vrij zeker van geweest dat Ed hem toch nog mee zou nemen naar zijn vertrekken, maar niets was minder waar. In plaats daarvan kreeg hij een tekening van een deel van het paleis dat hij nog moest ontcijferen. Maar het was een uitdaging en daar hield hij wel van. Het zou hem in elk geval wel even bezig houden. 'En ik nog denken dat je mij 's ochtends wel komt aanmoedigen in het bos,' lachte hij, waarna hij zorgvuldig de plattegrond opvouwde en in zijn borstzak stopte. Dat was zeker iets wat hij erg goed zou beschermen in de barakken. Hij had geen zin dat de andere mannen hem vragen zouden stellen. 'Ik denk dat ik vrij zeker weet dat we elkaar nog wel tegen komen,' grinnikte Kain, waarna hij kort tegen zijn wenkbrauw tikte en knipoogde. 'Insgelijks, Ed.' Vervolgens keek hij toe hoe Ed de bocht om ging en vertrok hij ook weer naar de terrassen toe met een aanstekelijke glimlach rond zijn lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Terras   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Terras
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Het RPG :: Het Westen :: Evenfall-
Ga naar: